El Junior femení vol retrobar el camí del triomf al camp de la Reial Societat

Hoquei

Publicat el 7/abr/18 per Oriol Petit

El femení del Junior d'hoquei herba vol recuperar el camí del triomf en la seva visita aquest diumenge al camp de la Reial Societat, després de tres setmanes sense competir i dues derrotes en els dos últims partits, un dels quals la final de Copa. Les santcugatenques són quartes amb 23 punts i no volen perdre pistonada respecte els equips capdavanters. Les basques són a priori un rival assequible per sumar els tres punts, ja que només han aconseguit nou punts en 12 jornades de lliga.

La ressaca de la Copa de la Reina va deixar un gust molt amarg a la plantilla del Junior, que va tornar a la lliga amb una desfeta ajustada davant l'Egara. Després d'uns dies de descans, les santcugatenques afronten ara el tram final amb les piles recarregades. L'equip de Joan Vidal no es pot despistar si vol arribar al play-off pel títol en plena tensió competitiva i amb la moral encesa.

La Reial Societat sembla un conjunt propici per retrobar les bones sensacions i tornar amb els tres punts cap a Sant Cugat. Les txuri-urdin són avantpenúltimes amb nou punts, tot i que sempre aconsegueixen fer patir el rival amb marcadors ajustats. A l'anada, el Junior va superar les basques per la mínima (1-0), el mateix resultat que va servir a les santcugatenques per accedir als quarts de la Copa.