El Junior femení cau contra el CD Terrassa en l'avantsala del duel de quarts al play-off pel títol

Derrota per la mínima del Junior a Terrassa

Hoquei

Publicat el 6/mai/18 per Pedro Miserachs

El femení del Junior d'hoquei herba ha perdut (2-1) al camp del CD Terrassa a la penúltima jornada de lliga de la Divisió d'Honor. Ja sense objectius a la classificació, amb la quarta plaça assegurada, les santcugatenques buscaven un bon resultat i mesurar les forces davant el rival de quarts de final en el play-off pel títol. La manca d'efectivitat i un mal segon quart de les de Joan Vidal ha donat a les locals un triomf que les omple de moral per a la cita decisiva.

El Junior ha sortit bé al matx i ha generat ocasions en els primers minuts, però el Terrassa ha obert el marcador en un penal córner a la primera arribada. Al segon quart, les santcugatenques no han estat encertades i han concedit moltes facilitats, fins al punt d'encaixar el 2-0.

A la segona meitat, les blau-i-negres han millorat ostensiblement i han gaudit de diverses ocasions, sobretot des del penal córner. Així ha arribat el 2-1 de Stefy Piris, que retallava distàncies però que finalment ha resultat insuficient per capgirar el marcador.

El tècnic, Joan Vidal, espera que la derrota no afecti l'equip a nivell mental i lamenta les desconnexions puntuals al llarg del partit.

Joan Vidal

Tres bons quarts i un mal quart. En el nivell que estem i amb un rival com el Terrassa no n'hi ha prou amb estones de partit per tenir opcions de guanyar.

La setmana que ve les santcugatenques tancaran la fase regular a casa davant el Jolaseta basc. Després d'aquest partit, i abans d'iniciar el play-off pel títol de lliga, viatjaran a Dublín per disputar l'Eurohockey Club Trophy.