Consulta què ha de passar perquè el PHC Sant Cugat ascendeixi a l'Ok Lliga aquesta jornada

David Martínez, jugador del PHC Sant Cugat

Hoquei

Publicat el 10/mai/18 per Dani Aguilà

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ho té tot de cara per ascendir aquest cap de setmana d'una vegada per totes a l'Ok Lliga. Els santcugatencs pujaran si sumen tant sols un punt a la seva visita a la pista de l'Hoquei Club Alpicat, i també ascendirien a la màxima categoria estatal en cas de triomf de l'Alcobendas davant el Manlleu combinat amb un empat o una derrota del Taradell. A més, fins i tot amb un empat entre Alcobendas i Manlleu o una victòria manlleuenca, l'ascens podria ser matemàtic, tot i que caldria que es produís una carambola.


Empat o triomf del PHC Sant Cugat

És l'opció més clara i factible, tot i que en cas que es donin combinacions de resultats no serà necessari. El Patí Hoquei en tindrà prou a sumar un punt al desplaçament de les vuit del vespre a la pista de l'Alpicat per ascendir a l'Ok Lliga, passi el que passi als altres partits. Els lleidatans, de la seva banda, es troben immersos en la lluita per la permanència i ja saben el que és deixar els santcugatencs amb la mel als llavis.

Victòria de l'Alcobendas i punxada del Taradell

Abans del partit dels de Vadillo hi haurà dos enfrontaments que li poden donar el passi matemàtic, amb la següent combinació: l'Alcobendas ha de guanyar el seu partit a domicili a la pista del Manlleu, que es juga a les cinc de la tarda, mentre que el Taradell ha d'empatar o perdre a casa davant el SHUM Maçanet, un matx que es disputa a les sis. Aquests resultats farien que el Patí Hoquei saltés al parquet d'Alpicat com a equip d'Ok Lliga.

Empat entre Alcobendas i Manlleu o triomf de Manlleu i punxada del Taradell i Mataró

Aquesta és la carambola més complicada. Si el partit entre Alcobendas i Manlleu acaba en empat o amb victòria manlleuenca, encara hi hauria una remota possibilitat que el Patí Hoquei ascendís tot i perdre a Alpicat: caldria que el Taradell empatés o perdés davant SHUM i que això es completés amb, també, un empat i una derrota del Mataró a casa davant el Vilanova. Aquest últim partit començarà mitja hora després a terres mataronines.