El Patí Hoquei Sant Cugat presenta els equips i disputa la Copa Monestir aquest dimarts

Catalunya femenina, vigent campiona de la Copa Monestir

Hoquei

Publicat el 10/set/18 per Joan Garcia

El Patí Hoquei Club Sant Cugat organitza la 12a edició de la Copa Monestir aquest dimarts amb la participació dels primers equips masculins i femenins davant el Palafrugell i el Cerdanyola respectivament. Les noies obriran el teló de la competició a les deu del matí i els nois jugaran dos quarts d'una del migdia. El club aprofita aquest dia per presentar els 30 equips de l'entitat a les dotze del migdia.

El Cerdanyola femení i el Palafrugell masculí seran els rivals del Patí Hoquei Club Sant Cugat a la 12a edició de la Copa Monestir que es disputa al pav 2 de la Rambla del Celler.

A les deu dela matí s'obrirà la Copa Monestir amb la disputa del partit entre el sènior femení santcugatenc, que milita a Nacional Catalana, i el Cerdanyola, que juga a Ok Lliga, màxima categoria de l'hoquei patins estatal. Després d'aquest partit, a les dotze del migdia, hi haurà la presentació de tots els equips del Patí Hoquei Club Sant Cugat. Més de 200 jugadors i jugadores desfilaran pel pav 2 de la Rambla del Celler. L'entitat santcugatenca continua sent el club amb més llicències de Catalunya i un dels referents a nivell estatal.

La matinal es tancarà a dos quarts d'una del migidia quan el sènior masculí, nou equip d'Ok Lliga, jugarà davant el Palafrugell, conjunt de Primera Divisió.

Les seleccions catalanes masculina i femenina són les vigents campiones del torneig.