L'Ok Lliga arriba per primera vegada a la ciutat amb el duel entre Sant Cugat i Reus Deportiu

Els vermell-i-negres debuten a casa després d'estrenar-se amb derrota a la pista del Lleida Llista-Blava

Imatge del partit dels de Vadillo contra el Lleida / Font: Lleida Llista Blava

Hoquei

Publicat el 28/set/18 per Pau Vázquez

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat disputa aquest dissabte per primera vegada en la seva història un partit de l'Ok Lliga a casa. Serà contra el Reus Deportiu, un històric de l'hoquei patins guanyador de vuit copes d'Europa, entre d'altres títols. El partit tindrà lloc al pav 2 de la Rambla del Celler a dos quarts de nou del vespre. Els de Joan Carles Vadillo arriben a aquest debut com a locals després de perdre 7 a 3 a la pista del Lleida Llista Blava, mentre que el Reus va assolir un resultat ajustat a casa davant el Vendrell.

El tècnic santcugatenc, Joan Carles Vadillo, ha explicat a Cugat.cat que s'enfronten a un equip 'històric amb molts registres de joc' i que 'han perdut algunes coses com arribada a porteria però estan molt més equilibrats'.

Vadillo també ha posat en valor el factor pista, i ha destacat que a Sant Cugat se senten 'molt còmodes perquè pels rivals és complicat' i que és un partit 'on la gent haurà de gaudir tenint en compte el rival' que visita als vermell-i-negres.






DECLARACIONS

Joan Carles Vadillo

És un dels equips més bons de la lliga. És un històric amb molts registres de joc. Han perdut en arribada a porteria, però estan més equilibrats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Joan Carles Vadillo

A Sant Cugat ens sentim molt còmodes, és una pista especial complicada pels rivals. És un partit on la gent hauria de gaudir tenint en compte el rival que ens visita.

Your browser doesn’t support HTML5 audio