El Junior masculí no pot amb el Polo i es deixa remuntar un 2-0 a favor

Hoquei

Publicat el 21/oct/18 per Alex Masana

El Junior masculí cau (2-3) amb el Polo, el líder de la Divisió d'Honor, en la reedició de la final de la lliga de la temporada passada. Els locals han estat millors en els dos primers quarts i s'han situat 2-0, però han pagat l'esforç i els barcelonins han acabat remuntant. Gabi Dabanch i Javi Garcia han fet els gols locals mentre que Xavi Lleonart, Borja Llorens i Alex Reyné han estat els golejadors dels visitants.

El Polo s'ha endut els tres punts de la seva visita al Lluís Serrahïma. Els barcelonins li han remuntat un 2-0 a un Junior que tenia diverses baixes de pes i que cau fins la sisena posició de la Divisió d'Honor. La posada en escena dels santcugatencs ha estat molt bona en el partit de la jornada. Han tancat bé la defensa i han estat encertats de cara a porteria. Gabi Dabanch no ha trigat ni cinc minuts en obrir la llauna i Javi Garcia ha augmentat les distàncies amb una diana només iniciar el segon quart. El Polo, erràtic, no se'n sortia.

En el descans, els barcelonins han replantejat el duel, han posat setge sobre la porteria d'Albert Pérez i han remuntat. Un stroke de Xavi Lleonart ha permès retallar distàncies a un Junior que ha anat perdent embranzida a mesura que passaven els minuts. I Alex Reyné, a les acaballes del tercer període, ha empatat el duel. El Polo no ha baixat el pistó i en un darrer període de molts nervis ha acabat donant la volta al marcador amb una diana de Borja Llorens de penal córner

Els santcugatencs, amb un balanç de tres triomfs, dos empats i tres derrotes, són sisens mentre que el Polo segueix líder.