El Patí Hoquei Club Sant Cugat goleja el Lloret i supera el primer graó per ser a OK Lliga

Hoquei

Publicat el 16/des/18 per Àlex Masana

El Patí Hoquei Club Sant Cugat atropella (7-2) el Lloret en la darrera jornada del grup A de la Primera Nacional i es classifica per a la lligueta de candidats a pujar a l'OK Lliga. Maria Rosa Tamburini i Aida Antón, totes dues amb un hat-trick, han estat determinants en una golejada que ha culminat Carol Herrera.

L’inici de les santcugatenques ha estat demolidor. Dues dianes d’Aida Antón en els primers tres minuts han deixat el partit encarat per un conjunt santcugatenc que ha seguit pitjant l’accelerador. Les dues primeres dianes han precedit una falta directa que ha fallat Carol Herrera però dos minuts més tard, Maria Rosa Tamburini, ha aprofitat la superioritat local després d'una exclusió amb targeta blava, per a fer el 3-0. La intensitat local no ha baixat però el Lloret ha intentat treure el cap: ha tingut diverses ocasions que Clara Escudé, sempre atenta, ha rebutjat. Tot i les distàncies en el marcador, el conjunt de Beto Borregán no ha afluixat i ha seguit posant setge a la porteria visitant. Maria Rosa Tamburini ha trobat premi amb el quart gol, el segon del seu compte particular.

En la represa, les mateixes protagonistes de la primera part han sentenciat el duel. Maria Rosa Tamburini i Aida Antón han tirat per terra qualsevol aspiració de reacció visitant. Només a les acaballes i després del 7-0 de Carol Herrera, el Lloret ha pogut salvar l’honor amb dues dianes finals.

Amb el triomf, el Sant Cugat es classifica per una segona fase de la Nacional Catalana en què lluitarà pel premi de l’OK Lliga.