El Junior s'omple d'orgull amb un triomf solvent davant les campiones de lliga

Hoquei

Publicat el 2/mar/19 per Àlex Masana

El Junior supera (2-0) la Reial Societat, el campió de lliga, en el primer partit al Lluís Serrahïma de la segona volta de la Divisió d'Honor. Les santcugatenques, que han fet un bon partit però han pecat de poc efectives, tornen al camí del triomf i agafen moral de cara al tram decisiu de la temporada. Anna Gil i Mariona Serrahïma han fet els gols d'un Junior que ha desaprofitat cinc penals córner.

El Junior ha sumat tres punts importants al Lluís Serrahïma en el primera partit a casa de la segona volta. I això que les santcugatenques no han entrat massa bé al partit i han vist com la Reial Societat trepitjava àrea en diverses ocasions. La pressió alta li ha donat el testimoni del domini a l'equip santcugatenc, que ha generat el primer penal córner. Les jugadores de Joan Vidal, però, no han tingut el dia des del llançaments de penals i n'han desaprofitat dos més en el segon quart. Anna Gil ha tingut la oportunitat més clara del primer temps després d'una jugada de Carlota Petchamé però no ha sabut definir davant la portera basca.

La mateixa Gil, però, s'ha retrobat amb el gol després de la represa. La davantera santcugatenca ha obert la llauna en una gran jugada col·lectiva que ha acabat definint a la perfecció per a fer el seu quart gol de la temporada. Abans, els àrbitres s'havien empassat un stroke que hauria donat avantatge a un Junior que seguia desaprofitant penals. De fet, l'equip blau-i-negre no ha pogut sentenciar el duel fins ben entrat el darrer quart: Mariona Serrahïma ha fet el 2-0 i ha segellat el triomf local

Amb el temps complert, la Reial ha tingut tres opcions de penal córner per maquillar el resultat però els tres punts ja estaven guardats amb pany i forrellat. Ara, el Junior se situa quart a l'espera dels resultats de la jornada i la setmana vinent visita el CD Terrassa.