El Polo esvaeix el somni de la Copa de la Reina d'un Junior que cau golejat

Les barcelonines s'han desfet del Junior amb contundència / Foto: RFEH

Hoquei

Publicat el 23/mar/19 per Joan Garcia / Pedro Miserachs

El femení del Junior perd (0-4) davant el RC Polo a les semifinals de la Copa de la Reina i queda fora de lliuta pel títol per primera vegada després de tres finals consecutives. Els dos primers quarts han acabat amb empat a zero, amb més ocasions per a les barcelonines, però sense saber definir. El Polo ha estat més efectiu en el tercer i en el darrer quart.

El matx s'ha iniciat amb molta igualtat i amb molt poc joc combinatiu dels dos equips. L'ocasió més clara ha estat per al Polo que ha disposat d'un penal còrner al seu favor, però que no ha trobat el camí del gol. El primer quart no ha tingut massa història i el Polo ha ofegat la sortida de pilota de les blau-i-negres. Els dos equips s'han estirat una mica més en atac, però sense definir. Carlota Petchamé ha tingut un mà a mà amb la portera del Polo que ha desviat magistralment. El Polo també ha tingut dues molt bones oportunitats amb dos penals còrners que la portera del Junior també ha aturat.

El tercer quart ha estat clau per al resultat final amb dues dianes per a les barcelonines. Una primera de Marta Segú i una segona de Lorena Vives després d'una bona passada de la mateixa Marta Segú. En el darrer quart, en un penal còrner, el Polo ha fet la sentència amb el tercer gol, el segon en el compte particular de Lorena Vives, i abans d'acabar el partit, pràcticament en la darrera jugada, de Camps ha fet el quart i definitiu.

El rival de les barcelonines sortirà de la semifinal entre el Club de Campo i la UD Taburiente.