El Junior derrota el Tennis i suma el primer triomf a la doble jornada del cap de setmana

Hoquei

Publicat el 6/abr/19 per Pedro Miserachs

El masculí del Junior supera (4-2) el RS Tenis a la jornada 15 de Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els de Roger Pallarols han hagut de suar de valent per superar un conjunt càntabre que s'ha posat 1 a 2 en el marcador. Els blau-i-negres han reaccionat i han sumat tres punts en el primer dels dos partits d'aquest cap de setmana.

Han començat millor els locals i s'han avançat ràpidament amb un gol de Javi Garcia. Amb la diana, els santcugatencs no han baixat el ritme i han tingut alguna ocasió per fer més gran l'avantatge, mentre que els visitants només han tingut una arribada a la porteria local en el primer quart. Però en el segon, la situació ha canviat i el partit ha passat a ser controlat pels càntabres, que han aconseguit l'empat mitjançant Salas, davant un Junior que s'ha mostrat inoperant en aquest segon quart.

En el tercer quart ha continuat la mateixa dinàmica i la RS Tenis ha donat la volta al marcador amb un gol de Blanc. Una diana que ha provocat la reacció dels de Roger Pallarols, que han millorat i han buscat l'empat. Nil Marí ha aconseguit la igualada, i de nou Javi Garcia ha fet el 3 a 2 que servia per remuntar el matx. Ha intentat de nou empatar el conjunt càntabre, però ja no ha arribat amb perill a la porteria santcugatenca. Els locals han fet el quart amb el temps ja complert mitjançant Àlex Gil.

Un triomf que els blau-i-negres intenaran fer bo aquest diumenge, en el segon partit de la jornada doble d'aquest cap de setmana, quan visiten un ja descendit Línia 22.