El femení del PHC Sant Cugat s'apropa a la final pel títol de lliga

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Foto:Cugat.cat

Hoquei

Publicat el 28/abr/19 per Pedro Miserachs

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (2-4) el CP Vilanova B a l'anada de les semifinals per l'ascens a OK Lliga i s'emporten així el primer punt de l'eliminatòria. El següent partit serà l'11 de maig al pav 2 de la Rambla del Celler.

Les santcugatenques s'han vist les cares contra possiblement l'equip més potent dels quatre que queden, en opinió del tècnic del Patí Hoquei, Beto Borregán. El matx ha estat molt igualat en tot moment, amb moltes arribades de tots dos equips i s'ha arribat al final del temps reglamentari amb empat a dos gols, tot i dur la iniciativa en el marcador les locals durant molts minuts. A la pròrroga ha estat més efectiu el Patí Hoquei Club Sant Cugat que ha decidit amb gols de Laia Paredes i Carolina Herrera.

Si les vermell-i-negres guanyen el següent partit, tindran la final a la butxaca, i si no, es jugarà un tercer de desempat.

DECLARACIONS

Beto Borregán

El nostre guió avui era aguantar els seus atacs i sortir a la contra. Crec que ho hem fet molt bé i fins i tot hem fallat molt a la contra.