L'equip femení del Patí Hoquei ho té tot preparat pel debut històric a Ok Lliga a Lleida

El Patí Hoquei debuta aquest dissabte a la tarda a la pista del Vila-sana

El Patí Hoquei femení debuta a l'Ok Lliga a la pista del Vila-sana / Font: Cugat Mèdia

Hoquei

Publicat el 17/set/19 per Joan Garcia

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat torna a l'Ok Lliga, màxima categoria estatal, després de tres temporades sense fer-ho. Les santcugatenques s'estrenaran a la difícil pista del Vila-sana aquest dissabte a dos quarts de vuit de la nit. El tècnic, Beto Borregán, afirma que l'equip arriba en un bon estat de forma al primer matx de la temporada i epera que l'equip competeixi al màxim en cada partit.

Estat de forma

L'equip va iniciar la pretemporada el 26 d'agost i s'ha vist afectat per l'estat del Pav 2 que s'està arrenjant i que entrarà en funcionament el 23 de setembre. Pocs entrenaments i tres partits amistosos és el balanç de la pretemporada. Dues derrotes davant el Palau i Bigues i un triomf davant l'Igualada. El tècnic, Beto Borregán, assenyala que els conceptes tàctics treballats s'han assimilat molt bé i ressalta el bon estat físic.

Competir sempre

Borregán compleix la segona temporada a Sant Cugat i aquesta és especialment important per consolidar el projecte a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal. El tècnic manté el mateix discurs de la passada campanya 'competir sempre i millorar cada jornada'.

Tres reforços de qualitat

Maria Pujadas, procedent del Manlleu, és una de les tres incorporacions de l'equip. Pujadas suma quatre temporades a Ok Lliga i aportarà experiència a la categoria. L'exjugadora del Manlleu s'uneix a les altres dues incorporacions, Txell Gimeno i Andrea Massons.


















DECLARACIONS

Beto Borregán

Vull veure un equip evolucionat que progressi cad mes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Beto Borregán

Arribem en un bon moment més físic que tàctic. Anirem a competir cada jornada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio