Un Patí Hoquei excels supera el fins ara líder invicte, l'Alcoi, en un gran segon temps

Els santcugatencs derroten un Alcoi que s'ha vist per l'efectivitat atacant vermell-i-negra

Hoquei

Publicat el 23/nov/19 per Joan Garcia

El Patí Hoquei Club Sant Cugat derrota (9-4) l'Alcoi, el fins ara líder invicte, a la sisena jornada de l'Ok Lliga Plata Sud. Tots dos conjunts han arribat a la mitja part amb empat (4-4), però a la represa els santcugatencs han exhibit un gran joc amb una gran efectivitat amb un gol de Serrallonga, doblet de Gilabert i triplets de Yepes i Farnés. Els de Joan Carles Vadillo ocupen la quarta plaça i visitaran la propera jornada la pista del Shum, cinquè classificat.

El Patí Hoquei ha iniciat el matx amb gol visitant als 30 segons de partit. Tot i aquest cop dur, els locals han despertat i el capità Pau Gilabert ha fet un doblet amb una jugada personal i un penal que ha culminat de manera magistral. L'Alcoi no s'ha donat per vençut i han empatat de penal a través de Gonzalo Pérez. I de nou Gonzalo Pérez ha posat el 2 a 3 davant d'un Pav 2 glaçat per aquesta momentània derrota. Poc ha durat l'alegria visitant perquè David Yepes ha establert l'empat. Partit boig i trencat i on el Patí Hoquei s'ha tornat a avançar a través de Xavi Serrallonga amb el 4 a 3. Novament l'Alcoi ha donat rèplica amb el quart gol de Gonzalo Pérez que ha estat un malson per als santcugatencs. A la represa, el Patí Hoquei ha enamorat a l'afició amb un joc precís i preciós. Joan Farnés ha fet el cinquè i el binomi Gilabert-Yepes ha funcionat a la perfecció amb dues dianes més que han certificat el 7 a 4. A la festa hi faltaven convidats com el porter David Toda sota pals que ha estat un autèntic mur amb grans aturades. Farnés amb un doblet i el seu tercer gol particular han completat una golejada que ha fet vibrar el públic del Pav 2. El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, ha ressaltat el bon segon temps de l'equip, però també alerta dels gols encaixats durant la primera part.