El Patí Hoquei fa gala dels seus jugadors en una presentació històrica per al club

L'entitat vermell-i-negra, amb 230 fitxes federatives, s'erigeix com un dels clubs d'hoquei patins referents a tot el món

Hoquei

Publicat el 15/des/19 per Pau Vázquez

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha presentat aquest dissabte els seus 34 equips en una jornada històrica per a l'entitat vermell-i-negra. El club ha arrencat enguany amb 230 fitxes federatives, fet que comporta, segons el president de l'entitat, Raimon Casas, que el Patí Hoquei sigui el club d'hoquei patins 'més gran del món'. Desenes de jugadors i jugadores han desfilat pel pav 2 de la Rambla del Celler en una presentació que ha canviat de format per fer-la més festiva i amb un punt més d'espectacularitat. El fum, la música i els efectes lumínics han estat els protagonistes d'una celebració que també ha tingut el seu vessant reivindicatiu, ja que el club ha tornat a demanar la millora de les seves instal·lacions, així com la construcció de la coberta de la pista de la ZEM Jaume Tubau.

En aquest sentit, Raimon Casas ha explicat que qui més es mereix unes instal·lacions 'com Déu mana' són els jugadors del club, ja que 'representen a la ciutat allà on van a jugar'. Durant els parlaments, el president també ha posat en valor la consolidació de la secció femenina del club, personificada en el primer equip que milita a l'Ok Lliga. Casas ha estat acompanyat per la regidora d'Esports, Gemma Aristoy, que ha reconegut que l'Ajuntament és conscient dels defectes de les instal·lacions del club i ha assegurat que des del consistori s'està treballant per posar-hi remei.

Abans de finalitzar la presentació, Raimon Casas i el conjunt de la nova junta directiva del club han agraït la tasca de Keko Marzà, l'anterior president, i a la resta dels responsables del Patí Hoquei fer la feina feta durant el passat mandat.




DECLARACIONS

Raimon Casas

Està confirmat que som el club més gran del món en fitxes federatives d'hoquei patins. Portem anys i anys demanant unes instal·lacions com es mereix el club i la ciutat de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio