La temporada per al planter Patí Hoquei finalitza per la crisi del coronavirus

La Federació Catalana de Patinatge dona per finalitzada la temporada amb els campions els líders de la primera volta i sense cap descens

L'hoquei patins santcugatenc s'acomiada fins a la propera temporada / Foto: Cugat Mèdia

Hoquei

Publicat el 18/abr/20 per Pau Vázquez

Els 30 equips del planter del Patí Hoquei Club Sant Cugat han tancat la temporada després que la Federació Catalana de Patinatge (FCP) ha decidit posar el punt final a la temporada per la pandèmia del coronavirus. El Comitè Català d'Hoquei Patins ha proclamat campions el líders de la primera volta i no hi haurà descensos. Per altra banda, la FCP també ha aprovat la proposta de nou calendari dinàmic presentada pel Comitè Català de Patinatge Artístic per programar els campionats ajornats o suspesos a partir del mes de setembre.

Aquesta decisió afecta tots els equips del Patí Hoquei Club Sant Cugat excepte els dos sèniors que competeixen a l'Ok Lliga femenina i a l'Ok Lliga Plata Sud. D'aquesta manera, al club santcugatenc només li queda conèixer la decisió de la Federació Espanyola de Patinatge per saber si tots els seus equips es quedaran sense jugar fins a nova data.

Tot i això, les alternatives que fan referència a una possible represa de les competicions queden sempre supeditades, ha remarcat la FCP, a l'aixecament del decret de l'estat d'alarma per part del govern espanyol i als criteris marcats per les autoritats esportives i sanitàries respecte a la utilització dels recintes esportius que fan servir els clubs.