El Junior femení edifica el triomf al camp del Taburiente amb un gol de Mariona Serrahima

Les santcugatenques debuten a la Lliga Iberdrola amb triomf mínim a les Canàries

El Junior s'ha imposat al camp del Taburiente / Font: Taburiente

Hoquei

Publicat el 20/set/20 per Joan Garcia

L'equip femení del Junior ha superat (0-1) a domicili el Taburiente a la jornada inaugural de la Lliga Iberdrola. El gol de Mariona Serrahima al minut dos de penal còrner ha estat suficient per endur-se els tres punts de les Canàries. Les santcugatenques han dominat tot el matx, però han hagut de patir en els últims minuts de partit. El Junior comparteix lideratge amb el San Pablo Valdeluz i el Club de Campo i rebrà la propera jornada el Polo.

Sabia de guanyar en un camp complicat i amb un viatge molt llarg. Aquest era l'objectiu i les jugadores del Junior han sumat els primers tres punts de la temporada davant un rival incòmode. La llauna s'ha obert ben aviat al minut 2 amb gol de Mariona Serrahima.

Les blau-i-negres han dominat el joc i la possessió i han disposat d'alguns penal còrners per ampliar el marcador, però no ho han fet. La penitència per no marcar el 0 a 2 s'ha evidenciat en els últims minuts amb un Tabu atacant sense aturador.

Al final, triomf important i molt treballat. El tècnic, Marcel Malgosa, satisfet amb el triomf i destaca el domini i control del matx.