El Patí Hoquei femení assoleix una victòria històrica davant el Voltregà a l'OK Lliga

Les santcugatenques s'han imposat davant un Voltregà que és un dels clars candidats al títol

Hoquei

Publicat el 27/set/20 per Joan Garcia

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha guanyat (3-2) el Voltregà a l'estrena oficial de la temporada a l'Ok Lliga al grup B. Les de Beto Borregán han superat un conjunt osonenc que és un dels clars candidats a guanyar la competició. Una sòlida defensa, amb una gegant Cristina Eliè sota pals, i una direcció ofensiva magistral d'Alba Ambròs han certificat un triomf històric.

Darrer minut de joc i el Patí Hoquei defensa en inferioritat el 3 a 2. La portera Cristina Eliè i una defensa molt concentrada eviten l'empat final. Bogeria de totes les jugadores en superar un rival que jugarà competició europea i que és un candidat a guanyar la lliga.

La pinya final indica que aquest conjunt està cridat a fer grans coses aquesta temporada amb un bloc jove, però amb molta qualitat.

El primer quart d'hora del matx s'ha vist un Patí Hoquei excels en atac i en una piconadora que buscava qualsevol escletxa per sortir al contraatac. El gol d'Andrea Massons ha fet justícia al minut cinc sobre el que s'ha vist a la pista.

Les visitants han intentat retallar distàncies, però Cristina Eliè ha demostrat les seves qualitats. Alba Ambròs ha començat amb el repertori de qualitat i ha establert el 2 a 0.

Quan la mitja part estava a punt d'arribar, Cristina Barceló ha posat el 2 a 1 al lluminós.

A la represa, els dos equips han seguit amb una lluita ferotge i un bon treball de les dues porteres que han tingut feina extra. Alba Ambròs ha marcat el tercer en aquesta falta directa i ha completat una brillant actuació.

Les visitants no s'han rendit i han marcat el 3 a 2 a través de Laura Barcons. El cop més dur ha arribat a falta d'un minut i mig amb l'expulsió de Maria Pujadas. Defensar en inferioritat els atacs ferotges del Voltregà.

3 a 2 final i tres punts d'or per iniciar la lliga. El tècnic, Beto Borregán, ha lloat la tasca feta per les jugadores tant en atac com en defensa.

Les vermell-i-negres tornaran a jugar a casa la propera jornada davant l'Igualada.






DECLARACIONS

Beto Borregán

L'equip ha competit molt bé tant en atac com en defensa amb un primer quart d'hora molt bo.

Your browser doesn’t support HTML5 audio