Una gran segona meitat permet el Patí Hoquei superar el Capellades i seguir a la part alta

El binomi David Yepes- Pau Gilabert, amb tres gols cadascú, s'erigeixen en els actius ofensius del triomf

Hoquei

Publicat el 5/des/20 per Joan Garcia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (8-2) el Capellades a la jornada 8 de l'OK Lliga Plata Nord. Els santcugatencs han patit en el primer temps on han arribat al descans amb un empat (2-2). A la represa, els vermell-i-negres han demostrat efectivitat amb Pau Gilabert i David Yepes, amb tres gols cadascú, i dues dianes més, de Xavi Serrallonga i Gerard Peris. Els de Joan Carles Vadillo ocupen la cinquena posició, a dos punts del líder, el Manlleu.

El Capellades ha sortit molt intens i al minut tres ja s'ha avançat amb un gol de Joan Masoni que ha deixat glaçat el Pav 2. Els santcugatencs s'han despertat ràpidament i David Yepes, que ha tornat a jugar després d'un mes lesionat, ha establert l'empat. I quan semblava que amb l'empat s'arribaria al descans, Xavi Serrallonga ha marcat el 2 a 1 completant la remuntada. El Capellades també volia dir la darrera paraula i Guillem Martí ha establert la igualada a falta d'un minut per a la finalització del primer temps. Amb 2 a 2 s'ha arribat a la mitja part.

A la represa, el Patí Hoquei ha sortit decidit a sumar els tres punts. Pau Gilabert ha marcat després d'errar un penal i ha aprofitat per situar el 3 a 2. Yepes ha fet el quart amb un detall de gran jugador. Pau Gilabert ha marcat el cinquè i Yepes el sisè completant el seu hat trick. I per completar la golejada, Gerard Peris ha establert el setè i Pau Gilabert el vuitè convertint el seu triplet particular.

El tècnic, Joan Carles Vadillo, ressalta la dificultat del partit, tot i el resultat final. "La segona part hem pogut obrir el marcador davant un rival que ha fet un molt bon primer temps" explica Vadillo.

Els vermell-i-negres tornen a jugar a casa la propera jornada quan rebran el Dominicos, vuitè classificat.

DECLARACIONS

Joan Carles Vadillo

El partit ha estat més difícil del que diu el marcador final. No ha estat gens fàcil.