El Junior masculí goleja al Giner de los Rios i es refà de l'empat contra el Jolaseta

Els locals són superiors en tots els períodes i no donen cap opció als valencians

Hoquei

Publicat el 14/mar/21 per Arnau Martínez

L'equip masculí del Junior ha golejat (6-1) al Giner de los Ríos en el partit corresponent a la dissetena jornada de la Divisió d'Honor A. Els homes dirigits per Oriol Torras han estat superiors en tots els quarts i han acabat golejant. Aquest triomf permet als santcugatencs allunyar-se de les places de descens.

Tot i que el duel ha estat força anivellat en alguns trams, el Junior s'ha anat imposant amb el pas dels minuts, ha generat les oportunitats més clares i ha acabat superant amb molta claredat al conjunt visitant.

Jordi Farrés, de penal córner, ha obert el marcador (1-0). Ton Elias, amb una magnífica jugada personal, ha ampliat la diferència (2-0), i just abans del final del primer període, Gonzalo Merino, aprofitant un penal córner, ha deixat el matx gairebé sentenciat (3-0).

En el segon quart on no hi ha hagut grans oportunitats. Els visitants han tingut més possesió, però no han estat capaços de convertir-la en perill real.

En canvi, en el tercer període, els locals han anotat la quarta diana, obra de Jordi Farrés (4-0). Pocs minuts més tard, els valencians, que en cap cas estaven donant mala imatge, han trobat el premi i han marcat el gol de l'honor (4-1).

Tot i això, els santcugatencs no han donat ales als visitants i, abans de finalitzar la tercera part, han aconseguit ampliar el marcador mitjançant Arnau de Bruijn (5-1).

En el darrer quart hi ha hagut alternatives pels dos conjunts, però l'equip d'Oriol Torras ha seguit atacant i Pablo Espino ha tancat la golejada (6-1).

Amb aquest triomf els santcugatencs es refan de l'empat davant el Jolaseta i es mantenen vuitens amb 19 punts. La pròxima jornada visitaran al Linia 22, l'últim classificat.



DECLARACIONS

Oriol Torras

Avui hem tancat la primera part sense encaixar gols.

Your browser doesn’t support HTML5 audio