Joana Barbany fitxa per l'equip directiu de la Federació Catalana d'Hoquei Herba

La directora general de Societat Digital vol aportar el seu coneixement en la innovació tecnològica i reivindicar el paper de la dona

Joana Barbany, en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Hoquei

Publicat el 17/abr/21 per Gemma Mallorca

L'exregidora i membre de la comissió d'hoquei del Junior FC, Joana Barbany, s'incorpora a l'equip directiu de la Federació Catalana d'Hoquei Herba. Amb aquesta entrada, la també directora general de Societat Digital de la Generalitat vol aportar el seu coneixement en el camp de la innovació tecnològica i reivindicar el paper de la dona. En declaracions a Cugat Mèdia, assegura que està 'encantada de dedicar el meu temps lliure a fer millor l'hoquei'.

Barbany vol contribuir en la normalització de la presència femenina en l'àmbit esportiu i que se la tracti d'igual davant d'un home, un jugador o una jugadora.

No és el primer cop que la santcugatenca forma part d'un equip directiu esportiu; fa uns mesos va formar part de la candidatura a la presidència del Barça #SíAlFutur, amb Víctor Font al capdavant, que ha descrit com una "experiència única".


DECLARACIONS

Joana Barbany

"El sector esportiu reclama una normalitat en tots els sentits, no només als terrenys de joc, sinó també a nivells d'aficionats i aficionades i en llocs de preses de decisions"

Your browser doesn’t support HTML5 audio