El Patí Hoquei debuta amb una àmplia derrota davant el Vic

Els santcugatencs perden per 3 a 6 en un matx marcat per les errades defensives

Hoquei

Publicat el 17/oct/21 per Joan Garcia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha caigut derrotat (3-6) davant el Vic a la jornada inaugural de l'Ok Lliga Plata. Els santcugatencs han pagat molt cares les errades defensives del primer temps que els han deixat pràcticament sense opcions de guanyar amb un 2 a 5 al descans. A la represa, els de Joan Carles Vadillo ho han intentat, però s'han topat amb la destacada actuació del porter osonenc. Els santcugatencs visiten la propera jornada la pista del Barça B.

Debut de lliga agredolç per als vermell-i-negres que han iniciat el partit amb bon peu amb un gol del capità, Pau Gilabert. L'alegria ha durat ben poc perquè els osonencs han capgirat el lluminós de manera molt ràpida. Els vermell-i-negres no s'han rendit i Enric Martí ha assolit l'empat a 2.

Amb el 2 a 2 s'ha trencat el partit i el gran beneficiat ha estat el Vic que ha marcat dues dianes consecutives aprofitant les errades locals. Dos gols que han deixat la moral tocada dels vermell-i-negres que han marxat amb un 2 a 4 al descans.

A la represa, oportunitats del bàndol local sense encert amb un gegantí Ernest Burgaya sota pals. El Vic ha tornat a colpejar posant el 2 a 5. L'emoció ha tornat quan Pau Gilabert ha marcat el 3 a 5 amb dos minuts per acabar el matx.

Els osonencs no han donat espai per a la sorpresa i han fet el sisè.