El Patí Hoquei goleja el Mataró i necessita una carambola per anar a la Copa de la Reina

Les santcugatenques superen (8-4) les mataronines amb una estel·lar Txell Gimeno

El Patí Hoquei femení s'allunya de la part baixa de la taula / Foto: Cugat Mèdia

Hoquei

Publicat el 2/feb/22 per Joan Garcia

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha superat (8-4) el Mataró en matx disputat aquest dimarts i que tanca la primera volta de l'OK lliga. Txell Gimeno, amb quatre dianes, s'ha convertit en la figura del matx. L'equip santcugatenc disputa aquest dissabte el partit pendent a la pista del Liceo a les 20 h. Les santcugatenques, novenes, volen guanyar i esgotar les darreres opcions de jugar la Copa de la Reina per segona vegada a la seva història. Les de Beto Borregán han de guanyar i esperar una doble ensopegada del Bigues i Riells davant las Rozas i el Telecabale Gijón en els dos partits que ha de recuperar el conjunt del Vallès Oriental.

Partit molt igualat entre tots dos equips. Les visitants es van avançar a través de Gal·la Solé, però Txell Gimeno va empatar. Les visitants van tornar a marcar, abans d'arribar al descans, a través d'Olga Juanola. Amb l'1 a 2 s'arribava al descans.

A la represa, un doblet de Txell Gimeno posava el 4 a 2. Les visitants van retallar distàncies amb el 4 a 3. A partir d'aquest instant, eficàcia atacant de les santcugatenques amb dianes d'Alba Ambrós, doblet de Maria Just i Txell Gimeno que completava el seu quart gol particular.