El Patí Hoquei lamenta les deficiències als vestidors del Pav 2 on no hi ha aigua calenta

El regidor d'Esports, Francesc Carol, lamenta aquesta incidència i ja s'estan cercant solucions amb el gestor de l'equipament

Vestidor del Pav 2 de la Rambla del Celler / Foto: Patí Hoquei

Hoquei

Publicat el 29/mar/22 per Miquel Blázquez

El Patí Hoquei Club Sant Cugat lamenta, a través d'un comunicat a xarxes socials, l'estat dels vestidors del Pav 2 on els polsadors de les dutxes no funcionen correctament, sense pressió i amb falta d'aigua calenta durant les últimes setmanes. El president de l'entitat, Raimon Casas, lamenta 'la falta de previsió existent en aquesta instal·lació i la mala imatge de veure com els clubs visitants marxen a les seves poblacions sense dutxar-se'. El regidor d'Esports, Francesc Carol, ha demanat disculpes al Patí Hoquei i ha avançat que 'ja hem demanat al gestor que solucioni les deficiències existents de manera immediata' i que 'les accions siguin proactives donant solucions abans que hi hagi el problema'.

El Telecable Gijón de l'OK Lliga femenina, el Club Patí Olot o el Rivas las Lagunas d'Ok Lliga Plata Sud masculina, rivals dels equips masculins i femenins han hagut de marxar sense dutxar-se del Pav 2 perquè no hi havia aigua calenta. Una situació que ha fet que el club santcugatenc hagi lamentat la falta de solucions de l'Ajuntament per pal·liar aquesta situació segons el president del club, Raimon Casas. Ressalta que "sabien que no hi havia aigua calenta i ni ens avisen ni ens busquen un pla alternatiu".

El regidor d'Esports, Francesc Carol, lamenta que "que no es poden cometre aquest tipus d'errors" i "estem pressionant al gestor perquè solucioni aquestes deficiències". Carol destaca que "caldria oferir els vestidors del Pav 1 o de l'Eurofitness quan passen aquestes situacions. "Necessitem accions proactives no reactives" ressalta el regidor d'Esports.




DECLARACIONS

Francesc Carol

Quan hi hagi situacions com aquesta caldria donar solucions prèvies, vestidors alternatius.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Raimon Casas

Ja fa molts anys que ens anem queixant de l'equipament. S'haurien de cercar solucions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio