El Patí Hoquei acomiada la temporada amb derrota al Pav 2 davant un efectiu Voltregà

Cristina Eliè i Aida Antón pengen l'estic i reben un càlid homenatge del club santcugatenc

Hoquei

Publicat el 21/mai/22 per Joan Garcia

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (1-2) davant el Voltregà a la penúltima jornada de l'OK Lliga en un matx marcat pels comiats de la capitana i portera, Cristina Eliè, i de la jugadora Aida Antón que pengen els estics. El partit ha estat dominat totalment per les santcugatenques que han gaudit de nombroses ocasions, però sense encert de cara a porteria. Les visitants han aprofitat dos contraatacs al segon temps per certificar el triomf i capgirar el marcador. Les vermell-i-negres tanquen la temporada a la pista del Mataró, conjunt descendit.

Partit ple d'emotivitat el que s'ha viscut aquest dissabte al Pav 2 amb el tancament de temporada al pav 2 del Patí Hoquei que competirà un any més a l'Ok Lliga, màxima categoria estatal.

Les santcugatenques han exhibit un gran hoquei sense recompensa. Control del partit en tot moment amb clares ocasions, però amb una portera del Voltregà gegantina sota pals.

Les de Beto Borregán han obert la llauna a través de Laura Porta al minut 11 del primer temps. Tot i la reacció de les d'Osona amb alguna ocasió, el partit ha marxat al descans amb un 1 a 0 parcial.

A la represa, les vermell-i-negres han intensificat el domini, però sense encert en els metres finals. El primer cop dur ha arribat al minut 9 quan la visitant Aina Arxé ha empatat el matx.

Les vermell-i-negres han seguit amb el mateix guió però s'han topat amb la portera visitant. El segon gol vermell-i-negra ha quedat anul·lat quan tothom ja celebrava la diana. Finalment ha arribat el cop definitiu amb l'1 a 2 obra de Paula Ferrón. Tot i aquest gol, les vermell-i-negres han tingut l'empat en el darrer sospir.

El moment més emotiu s'ha produït amb la substitució de Cristina Eliè amb passadís per part dels dos equips. Un cop finalitzat el matx, Elié i Aida Antón, que pengen els estics, han rebut una samarreta commemorativa del club pels seus anys de treball a l'entitat.

El grup Karabassà ha tancat la festa amb una actuació amb molt de ritme i una celebració de final de temporada amb l'equip competint a la màxima categoria estatal.