El Solideo-Patí Hoquei femení competeix, però acaba perdent davant el Bigues i Riells

Les santcugatenques han tingut l'empat a tocar, però han pagat molt cara la falta d'encert

Hoquei

Publicat el 24/set/22 per Miquel Blázquez

El primer equip femení del Solideo-Patí Hoquei Sant Cugat ha caigut derrotat (1-3) davant el Bigues i Riells en el partit corresponent a la segona jornada de l'OK Lliga. Les santcugatenques, que han disposat d'ocasions molt clares per empatar o, fins i tot, per endur-se la victòria, han pagat la falta d'encert davant d'un dels rivals que ocupa les posicions capdavanteres de la classificació. Amb aquesta desfeta, les vermell-i-negres, entrenades per Beto Borregán, encadenen dues jornades sense puntuar i ocupen l'onzena plaça de la taula classificatòria.

Amb el xiulet inicial, tots dos conjunts han intentat portar la iniciativa ofensiva. El matx ha estat molt igualat i, durant els primers compassos del partit, el protagonisme ha estat per a les porteres de tots dos conjunts. Amb el pas dels minuts, les santcugatenques s'han anat trobant més còmodes i, encara en el primer període, han gaudit d'un penal a favor que no han estat capaces de transformar en diana.

El Bigues i Riells, lluny d'arronsar-se, ha buscat la reacció per mitjà dels contraatacs i, quan faltaven pocs minuts per arribar descans, ha obert la llauna gràcies al gol de Rocío Ailen Ramon (0-1). La diana de les biguetanes ha estat un gerro d'aigua freda per a les santcugatenques, que a partir d'aquest instant, han patit i de quina manera per continuar mantenint les opcions de competir el partit.

A la represa, el Solideo-Patí Hoquei Sant Cugat ha reaccionat i ha gaudit d'ocasions molt clares per situar l'empat en el marcador, però les de Beto Borregán s'han topat amb una Julia Vilarrasa colossal sota pals. Tot i la feina ofensiva de les santcugatenques, el Bigues i Riells ha aprofitat un nou contraatac per ampliar la diferència (0-2) i escurçar, una mica més, les opcions de puntuar de les locals.

A partir d'aquest instant, el partit s'ha trencat i el ritme ha estat frenètic. Les santcugatenques, que havien fet mèrits per puntuar, han aconseguit retallar diferències quan faltaven dos minuts pel final (1-2), però a la següent acció, el Bigues i Riells ha tornat a fer valer el seu potencial ofensiu per acabar de segellar la victòria (1-3).

El tècnic de l'equip santcugatenc, Beto Borregán, ha ressaltat l'esforç de les seves jugadores, però ha lamentat la falta d'encert davant d'un conjunt força més efectiu de cara a porteria.

En la pròxima jornada, les vermell-i-negres rebran la visita del Cerdanyola, que ocupa la darrera posició després de caure estrepitosament davant el Manlleu.

DECLARACIONS

Beto Borregán

Penso que un empat hauria estat just, però marxo content amb l'esforç i la tasca que han fet les meves jugadores