El Solideo-Patí Hoquei supera el fins ara invicte Calafell en un partit vibrant

Els santcugatencs superen (4-2) els del Baix Penedès

Imatge del partit entre el Solideo-Patí Hoquei i el Calafell / Foto: Cedidad

Hoquei

Publicat el 21/nov/22 per Joan Garcia

El primer equip masculí del Solideo- Patí Hoquei Club Sant Cugat ha derrotat (4-2) el Calafell a la jornada 7 de l'Ok Lliga i suma el segon triomf a la competició. Els vermell-i-negres han superat el segon classificat que perd la condició d'invicte a la lliga. Joan Farnés, Pol Galbas, Pau Gilabert i Carles Domènech han estat els golejadors del partit. Els de Joan Carles Vadillo ocupen la desena posició, tres punts per sobre de la zona de descens. Els santcugatencs visiten aquesta jornada la pista de l'Igualada, sisè classificat.

Partit vibrant i ple d'emoció fins als instants finals entre el Solideo- Patí Hoquei i el Calafell. Els santcugatencs sempre han anat per davant en el marcador i han reduït la qualitat visitant. El Calafell ha arribat al Pav 2 amb la condició d'invicte i com a segon classificat, però ben aviat ha vist com tots aquests privilegis es podrien perdre.

El primer gol local ha arribat al minut 2 obra de Joan Farnés i catorze minuts més tard, Pol Galbas ha fet el 2 a 0. El Calafell ha reaccionat i Da Silva Mendes ha reduït diferències amb el 2 a 1, resultat final del primer temps. A la represa, oportunitats per a tots dos equips, però un penal transformat pel capità, Pau Gilabert, ha posat el 3 a 1.

Els minuts han anat passant i el Calafell ha posat emoció al matx amb una diana de Sergio Miras a tres minuts per al final. El gol de la tranquil·litat local ha arribat a falta de 25 segons per acabar el matx obra de Carles Domènech. El tècnic, Joan Carles Vadillo, destaca que la victòria serveix per refermar la bona feina que està fent l'equip aquesta temporada.

DECLARACIONS

Joan Carles Vadillo

Estem molt contents per la victòria i sobretot pel bon nivell competitiu de l'equip.