El Solideo PHC femení buscarà donar la sorpresa a Gijón contra el vigent campió de tot

Les santcugatenques visiten la pista del Telecable Gijón en un partit avançat de l'OK Lliga femenina

Imatge d'arxiu de les jugadores del Solideo PHC Sant Cugat / Cugat Mèdia

Hoquei

Publicat el 2/abril per Martí González

Repte majúscul aquest dimecres per al Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat femení, que visita la pista del vigent campió d'Europa i de l'OK Lliga, el Telecable Gijón (21 h), en un dels partits avançats de la jornada 21. Les de Borja Ferrer es troben en una posició còmoda a la classificació de la màxima categoria estatal, vuitenes, a mitja taula, però lluitaran per donar la sorpresa a terres asturianes contra l'actual segon classificat.

El tècnic de l'equip santcugatenc assumeix en declaracions a Cugat Mèdia que el seu equip ha de fer un partit perfecte i que l'equip asturià no tingui el seu dia per poder treure alguna cosa positiva. El rival d'aquest dimecres, el Telecable Gijón, ve de guanyar-ho tot la temporada passada: tant l'OK Lliga com la Copa de la Reina i la Champions i dissabte disputa la tornada dels quarts de final de la màxima competició europea a casa contra el Vila-sana.

A sis jornades per acabar la fase regular de l'OK Lliga, les santcugatenques volen certificar la permanència a la màxima categoria estatal i, fins i tot, somiar en lluitar per les places de dalt. De fet, una victòria a Gijón les podria situar cinquenes, depenent de la resta de resultats de la jornada.


DECLARACIONS

Borja Ferrer

A nivell de classificació estem relativament tranquil·les. Caldrà un esforç molt bèstia per part nostra, que tinguem el dia i que elles no el tinguin. Esperem que pensin de reüll en el partit de Champions de dissabte, però s'han de donar molts factors perquè puguem tirar aquest partit endavant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio