El femení del PHSC cau en el debut a la Copa de la Lliga amb moltes del B

Equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat/ Font: PHCSC

Hoquei

Publicat el 22/set/12 per Pedro Miserachs

El femení del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) perd (3-2) contra el Palau de Plegamans a la primera jornada de la Copa de la Lliga. L'equip vermell-i-negre ha jugat amb moltes baixes i diverses jugadores del B. El proper enfrontament serà contra el Voltregà el següent cap de setmana.

L'equip entrenat per Robert Rué ha jugat amb les baixes de Maria Rosa i Carmina Tamburini i Elisenda Gassó. A més, dues jugadores com Anna Espriu i Blanca Soldevila tenien molèsties, pel que ha hagut de completar la convocatòria amb jugadores del B. El matx contra el Palau ha servit perque Rué provi jugadores del filial i els doni minuts en el primer equip.

El primer temps ha finalitzat amb (1-0) a favor del Palau. En el segon, les santcugatenques han empatat amb un penal transformat per Blanca Soldevila. Però el Palau ha tornat ha posar-se per davant en el marcador amb dos gols, distància que ha reduït el Patí Hoquei Sant Cugat amb un gol de Judith, i un final de partit amb més ocasions per banda santcugatenca.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat femení, Robert Rué, creu que partits com aquest serveixen per donar minuts a jugadores menys habituals i a noies del filial.