El Junior femení inicia la Divisió d'Honor amb triomf sobre el RC Polo

Hoquei

Publicat el 30/set/12 per Jordi Foix

El conjunt femení del Junior d'hoquei herba guanya (1-0) el RC Polo en la primera jornada de Divisió d'Honor. Un gol de la blau-i-negre Maria Romagosa en els darrers minuts de partit dóna el triomf a les santcugatenques davant un dels favorits per endur-se el títol. Després d'una primera meitat ensopida, el Junior ha creat més perill a la segona per acabar-se enduent el matx.

Gran triomf del Junior davant un dels favorits per endur-se la Divisió d'Honor com ho és el RC Polo. La primera part ha estat protagonitzada per la manca d'ocasions clares de tots dos conjunts gràcies al bon treball defensiu tant de les santcugatenques com les barcelonines. A la represa, però, el guió del partit ha canviat i les blau-i-negres han sortit a buscar el gol. Tot i dominar el partit amb diverses oportunitats per avançar-se, les visitants també han disposat d'alguna ocasió des de situacions de contraatac. Al final, però, gairebé amb el temps exhaurit, Maria Romagosa ha aconseguit marcar el gol que ha donat el triomf a les santcugatenques. Aquest ha estat el primer partit on el tècnic blau-i-negre, Joan Vidal, ha pogut comptar amb tota la plantilla des de l'inici de pretemporada, amb les tres cares noves de Jennifer Plass, Nicola Mollisson i la portera Carolina Caputo. També han jugat la capitana Andrea Puig i Paz Codina després de disputar la lliga australiana. Després del partit d'avui, Vidal considera que amb aquesta actitud, el Junior aspirar al màxim.

Joan Vidal

Feia temps que no les veia amb aquesta intensitat, agressivitat i capacitat de lluita. Si mantenim aquesta qualitat és un equip capaç de tot.

La propera jornada el Junior visita el camp de l'Atlètic Terrassa, que ha empatat (1-1) amb l'Egara.