L'Special Hockey donarà inici amb una conferència sobre hoquei adaptat

Un exemple d'integració a través de l'esport / Font: Rfeh.com

Hoquei

Publicat el 3/oct/12 per Dani Aguilà

L'Special Hockey, programa d'activitats dedicat a jugadors d'hoquei amb discapacitat, dóna el tret de sortida aquest divendres amb una xerrada a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona. La conferència, que duu el nom 'Discapacitat intel·lectual i Esport: Hoquei', és la primera de les activitats d'una agenda en què hi haurà fins a tres competicions de la disciplina. Aquest dissabte arriba el primer, el 5è Torneig Special Hockey Sala Les Corts. El Junior ajudarà quatre conjunts amb jugadors provinents de la Fundació Catalonia en alguns d'aquests esdeveniments.

L'esport segueix donant mostres de ser molt més que competició. En aquest cas, l'hoquei. Aquesta disciplina serà el motiu per poder fomentar l'integració de persones amb discapacitat a través de l'Special Hockey, esdeveniment del qual el Junior en forma part i que dóna el tret de sortida aquest divendres amb una conferència a les instal·lacions del FC Barcelona. L'endemà, dissabte, es disputarà el 5è Torneig Special Hockey Sala Les Corts, el primer dels tres que s'han previst per a l'Special Hockey. La penúltima setmana d'aquest mes es durà a terme un Torneig Internacional a Itàlia, amb equips del FC Barcelona i del Junior. El club santcugatenc serà l'amfitrió d'un altre torneig organitzat a la nostra ciutat, tot i que la data encara està per confirmar. En qualsevol cas, Pau Parés, responsable dels quatre conjunts de la Fundació Catalonia als quals el Junior acompanyarà durant la disputa de les competicions, destaca la il·lusió i l'emoció dels esportistes quan practiquen l'hoquei.

Pau Parés

Estava totalment desentès, i la meva valoració és que va molt més enllà de l'esport. Veus una alegria i un entusiasme que no he vist enlloc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els altres clubs que ajudaran altres conjunts de diferents centres seran el FC Barcelona, l'Atlètic Terrassa o el Club Egara.