El Patí Hoquei Club Sant Cugat cau a la pista del CP Vilafranca

El Patí Hoquei Club Sant Cugat no ha pogut tornar a vèncer

Hoquei

Publicat el 19/oct/12 per Dani Aguilà

El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (4-3) contra el CP Vilafranca a la segona jornada de la Primera Divisió després de protagonitzar un tram final de partit estel·lar. Els santcugatencs perdien per tres gols a manca de quatre minuts, però amb tres minuts han reaccionat i han marcat dos gols per posar contra les cordes els vilafranquins. Tot i això, els de Jordi Raga no han pogut completar la remuntada i sumen una victòria i una derrota en els dos primers partits a la divisió de plata de l'hoquei patins estatal.

Derrota amb honors del Patí Hoquei Club Sant Cugat. Els santcugatencs han estat a punt de culminar una remuntada èpica, però el CP Vilafranca s'ha tancat en els darrers instants i ha fet impossible la gesta visitant. I això que el Patí Hoquei ha fet un gol matiner, obra de Brandon Carrara, un dels exvilafranquins que enguany juga a l'equip santcugatenc. Un gol que no ha tardat en igualar el CP Vilafranca, ja que set minuts més tard Sebas Moreno ha aprofitat una passada d'un actiu Xavi Caldú per fer l'empat. Els de Jordi Raga han aconseguit una nova opció de gol, però Pablo Aguarón ha malbaratat una ocasió de penal al minut 11, i vuit més tard, al 19, era Joan Esteva el que donava la volta a l'electrònic i posava el 2-1 amb el que s'ha arribat al descans.

A la segona meitat hi ha hagut alternatives pel que fa a les ocasions, però ha estat Caldú qui, al minut 37, posava més distància entre ambdós equips fent el tercer per al CP Vliafranca. Els de Sant Cugat s'han bolcat a l'atac, però de nou han estat els locals els que han marcat. Sebas Moreno feia el segon del seu compte particular i semblava posar punt i final al matx. Ara bé, quan mancaven quatre minuts per al final un atac de rauxa vermell-i-negre ha fet aparició i Pol Carulla, primer, i Pablo Aguarón, després, han fet posat el 4-3 a l'electrònic. No obstant això, els tres minuts que restaven han estat massa curts per a un Patí Hoquei que suma la primera derrota i cau a la part mitja de la taula.