El Junior FC reprèn el camí del triomf contra la UD Taburiente

Nou triomf del Junior masculí / Font: Hockey Junior

Hoquei

Publicat el 2/des/12 per Dani Aguilà

El Junior FC masculí d'hoquei herba es retroba amb el triomf contra el UD Taburiente (2-3) i s'erigeix com el millor conjunt de la classe mitjana de Divisió d'Honor, recuperant el cinquè lloc de la classificació. Els santcugatencs han controlat el matx i no han patit per la victòria, ja que el segon gol local ha arribat amb el temps ja exhaurit. Marc Forné, Edu Garriga i Àlex Gil han estat els autors dels gols.

Ambiciosos, però humils. El Junior FC segueix mirant a la lliga dels 'escollits', els quatre conjunts que per potencial i història lluitaran pel títol, després de superar de nou un rival de la 'seva lliga'. Els santcugatencs van caure la passada jornada contra un d'aquests quatre totpoderosos, l'Egara, i aquesta jornada han fet bo el paper de candidat a liderar el conjunt d'equips petits amb una victòria de prestigi al complicat camp de la UD Taburiente. Al minut set Marc Forner ha fet el primer per al Junior, que ha vist com els locals empataven al voltant del minut 20 després d'un refús d'nu penal còrner. A la represa els blau-i-negres han intensificat la defensa, s'han mostrat més incisius i de nou al minut set s'han posat per davant per mitjà d'Edu Garriga. Al minut 25 Àlex Gil ha posat la tranquil·litat fent el tercer, i ja amb el temps exhaurit, la UD Taburiente ha fet el segon. El tècnic del Junior, Fede González, ressalta la seva satisfacció pel triomf però es mostra ambiciós i afirma que, si poden, miraran cap a dalt.

Fede González

Crec que, com equip, hem d'oblidar que hi ha dues lligues i hem de mirar cap amunt. Hem de ser ambiciosos i veure on arribem.

Després de 10 jornades el Junior és cinquè amb 11 punts. El cap de setmana que ve els de Fede González tornen al Lluís Serrahima per rebre l'Atlético San Sebastián, vuitè classificat.