El Junior femení no troba el camí del gol i empata al camp del Polo

Hoquei

Publicat el 9/des/12 per Alex Fàbrega

El Junior femení estrena la segona volta de la Divisió d'Honor femenina amb un empat (0-0) al camp del Polo. Les blau-i-negres han estat molt superiors al conjunt barceloní, però no han estat encertades de cara a porteria. El tècnic del conjunt santcugatenc, Joan Vidal, creu que, tot i el resultat, ha estat el millor partit de les seves jugadores en tota la temporada.

El Junior ha sortit al camp del Polo disposat a demostrar que la bona primera volta que van acabar la setmana passada no ha estat casualitat. Les blau-i-negres han sortit entonades i als 10 minuts Maria Romagosa ha tingut la primera oportunitat. El Polo ha reaccionat amb un penal córner i al 21 ha estat la visitant Jenifer Plass qui ha errat el seu. El Polo ho ha tornat a intentar fins que les blau-i-negres han tancat el rival a la seva àrea en uns últims cinc minuts que sorprenentment han acabat sense cap gol.

A la represa el domini santcugatenc s'ha incrementat. El Junior ha fallat dos penals córner, contestats per dos del Polo que tampoc han entrat. Les blau-i-negres han tingut dos cops més des de la cantonada i en el 18 Anna Gil ha disposat de l'ocasió més clara amb un u contra u que no ha aconseguit transformar. El Junior femení ho ha intentat fins el final, però el marcador no s'ha mogut reflectint el 0 a 0 final.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, creu que el partit ha estat molt bo, però ha faltat encert.

Joan Vidal

Avui juguem 25 minuts més i la pilota no entrarà. Hem tingut 15 ocasions clares. Crec que hem fet el millor partit de la temporada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La setmana vinent el Junior rep la visita de l'Atlètic Terrassa.