El líder, el Club de Campo, rep un Junior FC que es manté sòlid

El Junior manté la seva gana intacta

Hoquei

Publicat el 15/des/12 per Dani Aguilà

El Junior FC d'hoquei herba té un dels desplaçaments més complicats de la temporada a Divisió d'Honor, en la seva visita al camp del líder, el Club de Campo. Els santcugatencs inicien així la segona volta del campionat amb l'ambició d'apropar-se el màxim possible al grup capdavanter, format pel mateix club madrileny, el RC Polo, l'Atlètic Terrassa i Club Egara. La segona volta de la lliga dona el tret de sortida per als santcugatencs aquest diumenge a les onze del matí.

Després de tancar la primera volta amb uns resultats excel·lents, amb 13 punts, sis victòries i caient només contra els rivals de la part de dalt, el Junior FC té presa la mesura a la competició i ja coneix a la perfecció el ritme, joc i perfil competitiu de la màxima categoria estatal. És per tot això que els santcugatencs ja no es conformen amb la cinquena plaça, primera del grup que, a priori, no competeix pel títol. Fede González ja ha deixat clar que, des del respecte, el treball i la humilitat són ambiciosos per apropar-se al màxim a RC Polo, Atlètic Terrassa, Club Egara i el seu rival aquest cap de setmana, el Club de Campo, sobre el paper el més complicat.

Lluny queda ja la primera jornada, en què trobem el precedent aquesta temporada entre santcugatencs i madrilenys, en una dura benvinguda del Junior FC a Divisió d'Honor. En aquell partit els santcugatencs van caure contundentment (1-6) contra l'actual líder, però ara els de Fede González, per recorregut, podrien mostrar més oposició. Les instal·lacions del Club de Campo esperen aquest diumenge al matí el Junior FC.