El Junior femení fa el millor partit de la temporada davant l'Egara

Hoquei

Publicat el 20/gen/13 per Jordi Foix

El conjunt femení del Junior d'hoquei herba guanya (4-0) l'Egara en la 16a jornada de Divisió d'Honor. El tècnic blau-i-negre, Joan Vidal, considera que les santcugatenques han jugat el millor partit de la temporada davant les egarenques que no han disposat de cap ocasió clara de gol. Maria Romagosa, per partida doble, Jennifer Plass i Andrea Puig han estat les golejadores santcugatenques. Amb aquest triomf el Junior continua invicte al Lluís Serrahima i es retroba amb la victòria després de dos empats consecutius.

Triomf important del Junior femení davant l'Egara. Les santcugatenques han fet un partit gairebé perfecte. I és que quan encara no s'havien disputat 10 minuts Maria Romagosa ha aconseguit el primer gol del partit. Amb el gol, les blau-i-negres s'han fet amb el domini del joc, sobretot amb una gran defensa que no ha donat opció a les egarenques. Abans del descans però, Romagosa i Jennifer Plass han disposat de dues ocasions per ampliar l'avantatge.

Només començar el segon temps, Maria Romagosa ha aconseguit el segon gol del Junior i el seu 17è de la temporada. Tot i aquest avantatge, les blau-i-negres han continuat amb la mateixa tònica que al primer temps, arribant a l'àrea rival i sense concedir ocasions. La pitxitxi de Divisió d'Honor però, ha disposat de diverses ocasions per anotar el hat trick i el tercer de les santcugatenques. El gol de la tranquil·litat però, ha arribat a mans de Jennifer Plass gràcies a un penal còrner. Ja a les acaballes, Andrea Puig, amb una gran jugada personal, ha marcat el quart i definitiu de les blau-i-negres. El tècnic del Junior, Joan Vidal, destaca el treball defensiu de les seves jugadores.

Joan Vidal

És molt important defensar bé i amb actitud. Això et fica al partit. Tot parteix d'una gran intensitat defensiva.

Amb aquest triomf el Júnior continua invicte al Lluís Serrahima i suma, de nou, el triomf després de dos empats. La propera jornada les santcugatenques visiten el Sant Pablo Valdeluz.