El Junior femení s'acomiada de l'Estatal amb un triomf que li dóna el tercer lloc

Imatge del Junior femení amb la medalla de bronze

Hoquei

Publicat el 17/feb/13 per Sara Gutiérrez / Alex Fàbrega

El Junior femení acaba tercer classificat de l'Estatal d'hoquei sala en superar (4-0) l'Atlètic Terrassa amb els quatre gols de la jugadora blau-i-negra Cristina Guinea. Les noies de Joan Vidal han estat molt superiors en tot moment al conjunt terrassenc i Marta Armengol ha estat considerada la millor portera del torneig. El Club de Campo, equip que va eliminar a les santcugatenques a semifinals, s'ha proclamat campió en vèncer el San Pablo Valdeluz.

El Junior s'ha tret l'espina que duia clavada després de la derrota a semifinals contra el Club de Campo i ha signat una contundent victòria (4-0) davant l'Atlètic Terrassa.
Des dels primers minuts de joc ambdós conjunts han han lluitat per arribar a l'àrea contrària i crear les primeres ocasions de gol del partit. Al minut quatre Cristina Guinea ha obert la llauna després de xutar diverses vegades entre els tres pals i culminar al tercer dispar, superant a tres defenses i a la portera rival. El Junior ho ha seguit provant i a falta de sis minuts per arribar a la mitja part, Guinea ha tornat a aparèixer per rematar una pilota que prèviament havia refusat la portera de l'Atlètic.

A la represa Guinea ha marcat la tercera diana del partit després de rebre una assistència per la banda. L'Atlètic ha tingut problemes per acostar-se a la porteria contrària i crear ocasions de gol, menter que les blau-i-negres no han reduït el seu ritme de joc. A falta d'un minut per acabar el partit, Guinea ha marcat el seu quart gol i el darrer del matx.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, afirma haver gaudit amb el darrer partit del Junior a l'estatal.

Joan Vidal

Jugar un tercer i quart lloc no és fàcil a nivell emocional. A mi m’han fet gaudir perquè no he patit i hem obtingut un bon resultat jugant a un hoquei de molt nivell.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

El Club de Campo ha guanyat l'or del Campionat d'Espanya d'hoquei sala femení després de guanyar (3-1) el San Pablo Valdeluz, segon classificat. El Junior ha completat el podi quedant tercer i assolint el bronze després de la darrera victòria a la competició. Els premis individuals s'han repartit entre els tres equips que han pujat al podi. El premi a la millor jugadora se l'ha endut la jugadora del Club de Campo Rocío Gutiérrez, el de màxima golejadora l'ha assolit la davantera del San Pablo Valdeluz Alicia Magaz i el guardó a la millor portera l'ha guanyat Marta Armengol.