El prebenjamí del Patí Hoquei competirà per ser el millor equip de Barcelona

Els jugadors del prebenjamí A celebrant l'èxit assolit / Font: Patí Hoquei

Hoquei

Publicat el 1/mai/13 per Ignasi Quintana

El conjunt prebenjamí del Patí Hoquei Club Sant Cugat s'ha classificat per les finals del Campionat de Barcelona. El conjunt entrenat per Adrià Pinto disputarà la fase final el 18 i 19 de maig a Arenys de Munt després de quedar en primera posició a la seva lliga.

La fase final consistirà en quatre grups de tres equips, hi haurà conjunts com el Voltregà, el Bigues i Riells, el Caldes, l'Arenys de Munt, el Tordera, el Cerdanyola i el Mataró entre d'altres. A les semifinals accediran el primer classificat de cada un dels grups. Fins el moment, l'entrenador dels santcugatencs Adrià Pinto qualifica de positiva la progressió dels jugadors més joves de l'Hoquei Sant Cugat i estima de 'perfecta' la temporada.

Adrià Pinto

Porto tres anys amb ells. Fa dos anys ja vàrem arribar a les finals però no vàrem guanyar. Aquest any ha estat una temporada perfecta. Hem perdut només un partit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



És la tercera temporada de Pinto amb el prebenjamí i la segona vegada que accedeix a les finals del Campionat de Barcelona amb aquest equip.