Codina i el combinat espanyol sub 18 assoleixen les semifinals de l'Europeu

Imatge de la santcugatenca Paz Codina

Hoquei

Publicat el 11/jul/13 per Alex Masana

La selecció espanyola femenina sub 18 d'hoquei herba, amb la santcugatenca Paz Codina a les seves files, guanya amb autoritat (7-1) la República Txeca i assoleix el pas a les semifinals del Campionat d'Europa com a primera de grup. El combinat estatal es jugarà aquest dissabte el pas a la final amb la selecció de Polònia que ha estat segona del seu grup.

La selecció espanyola d'hoquei herba ja és a les semifinals del Campionat d'Europa sub 18 que es disputa a Santander. El combinat d'Oriol Fèlix, que té a la jugadora del Junior Paz Codina a les seves files, ha passat per sobre de la República Txeca amb facilitat (7-1) i ha assolit la primera posició del seu grup. Les espanyoles s'han avançat ben aviat, però la reacció txeca ha arribat cinc minuts més tard amb un gol de penal córner. A partir de l'empat a un gol, el conjunt estatal ha pitjat l'accelerador i ha endossat quatre gols més per arribar amb un 5-1 a la mitja part. A la represa, les espanyoles han tancat la golejada amb dues dianes més.

El pròxim escull de la selecció estatal sub 18 és el combinat de Polònia que s'ha classificat com a segona del seu grup. El matx entre espanyoles i polaques es disputa aquest dissabte a les tres de la tarda. En el cas de que Codina i les seves companyes assoleixin el pas a la final, es veuran les cares amb el guanyador del duel entre Ucraïna i Escòcia.