Cristina Guinea i l'espanyola sub 21 ultimen el Mundial concentrades a Terrassa

Cristina Guinea en un partit amb el Junior

Hoquei

Publicat el 13/jul/13 per Carme Reverte

La jugadora del Junior Cristina Guinea es concentra des d'aquest divendres amb la selecció espanyola sub 21 a Terrassa on disputarà fins a cinc partits abans de participar en el Campionat del Món de Mönchengladbach, Alemanya. L'equip dirigit per Jorge Donoso passarà una setmana de convicència, entrenaments i partits fins dijous vinent.

Aquest dissabte a les sis de la tarda, el combinat espanyol afronta el segon amistós de la concentració contra Gales amb qui es tornarà a veure les cares diumenge a les 10 del matí. L'escenari per tots aquests partits serà l'Estadi Federatiu de Terrassa.

Dimarts el rival canviarà. A partir de les sis de la tarda, Guinea i les seves companyes de selecció jugaran contra la selecció catalana de l'ARC, mentre que dimecres el matx es repetirà davant del mateix equip però al Club Egara a partir de de les cinc de la tarda. Després d'aquest amistós les jugadores de la selecció han organitzat una sessió d'entrenament, al preu de 10 euros, adreçada a nens i nenes de totes les edats que acabarà amb un berenar, sortejos i sorpreses.