Nora Rabe és el primer fitxatge del Junior femení d'hoquei herba

Nora Rabe prové del Bremer Hockey Club alemany / Font: Hockey.de

Hoquei

Publicat el 20/jul/13 per Albert Riera

El Junior femení d'hoquei herba fitxa la portera alemanya de 19 anys Nora Rabe. L'exjugadora del Bremer Hockey Club s'incorpora a la plantilla santcugatenca per cobrir la baixa de Marta Armengol, que deixa l'equip després d'arribar la temporada passada. El director esportiu del Junior, Nico Wein, considera que és un gran fitxatge i que es tracta d'una portera amb un futur molt prometedor.

El Junior FC d'hoquei herba espera completar una temporada ambiciosa i per això ha fet la primera incorporació durant aquestes vacances estivals. Es tracta de la portera alemanya de 19 anys Nora Rabe que arriba de la lliga alemanya. Segons el director esportiu del club, Nico Wein, és un gran fitxatge perquè té un futur molt prometedor i té molt talent.

Nico Wein

Ve avalada per Martin Schultze, un gran entrenador que va estar al staff de la selecció espanyola. És una portera amb talent, amb futur i que està creixent molt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Nora Rabe arriba al Junior procedent del Bremer Hockey Club d'Alemanya, país amb llarga tradició en aquest esport. D'altra banda, l'equip també presentarà algunes baixes. Marta Armengol abandona el club i Bàrbara Roig jugarà la nova temporada amb el Junior B. Eulàlia Marcè, de la seva banda, causa baixa temporal ja que marxa fins al desembre, quan es reincorporarà a l'equip per disputar el tram final de la competició.