La selecció sub 18 de Serrahima i Carnicer perd davant una de les favorites

Alberto Carnicer fa una aturada al Campionat d'Espanya juvenil / Font: Junior Hockey Fotos

Hoquei

Publicat el 23/jul/13 per Sara Gutierrez

La selecció espanyola sub 18 d'hoquei herba, amb els santcugatencs Marc Serrahima i Alberto Carnicer a les seves files, perd (1-5) davant la selecció alemanya en la segona jornada de l'Europeu de Viena. El combinat estatal es veu obligat a guanyar davant d'Escòcia aquest dijous a les onze del matí per disputar els quarts de final del torneig.

Els santcugatencs Marc Serrahima i Alberto Carnicer han encaixat la primera derrota de l'Europeu en la segona jornada de competició davant la potent selecció d'Alemanya. El jugador alemany Tom Grambusch ha obert la llauna al primer minut de partit després d'un penal córner i el davanter de l'espanyola Jan Lara ha sabut contraarrestar el cop i marcar el gol de l'empat al minut 16. Al final del primer període Leon Willemsen i Christian Schmiedel han sumat dues dianes més al marcador alemany, i a la represa Lukas Windfeder ha tancat el resultat final amb dos gols més de penal córner.

Tot i la derrota, l'equip dirigit per Ramon Sala és segon a la classificació del grup B, empatat a tres punts amb Escòcia. La selecció espanyola disputa el darrer matx de la fase de grups davant els escocesos, i es veuran obligats a guanyar si volen jugar el partit de quarts de final. Els de Sala s'enfrontaran contra Escòcia aquest dijous a les onze del matí.