El Junior iniciarà la lliga de Divisió d'Honor amb canvis al sistema de competició

La competició de Divisió d'Honor canvia el sistema per aquesta temporada / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 24/set/13 per Joan Garcia

El Junior masculí i femení d'hoquei herba inicien la lliga de Divisió d'Honor aquest cap de setmana amb canvis al sistema de competició. La principal novetat és que es jugarà una volta única amb els 12 equips i els 6 primers lluitaran pel títol i la resta per la permanència.

Junior masculí- RS Tenis i Junior femení-Egara. Aquests són els partits amb els quals debuten els equips santcugatencs a la Divisió d'Honor. Les principals novetats les trobem al sistema de competició. Els 12 equips que integren la categoria jugaran una única volta de campionat. Els sis primers disputaran una segona volta que classificarà els quatre primers per la final a quatre en categoria masculina i per sistema de play-off en la femenina. El tècnic del Junior femení, Joan Vidal, creu que el canvi perjudica el seu equip i es mostra partidari de l'antic sistema amb dues voltes al campionat.

Joan Vidal

No m'agrada aquest sistema. Prefereixo la doble volta tradicional.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest sistema únicament s'implantarà aquesta temporada perquè a la 2014-2015 es tornarà al sistema tradicional de doble volta i es passarà de 12 a 10 equips. Enguany baixen tres equips a Divisió d'Honor B i un fa la promoció de permanència.