Un Patí Hoquei Club Sant Cugat farcit de moral visita la pista de l'Alcorcón

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení visita la pista de l'Alcorcón

Hoquei

Publicat el 25/oct/13 per Alex Masana

El conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) visita una de les pistes més difícils de l'OK Lliga, la de l'Alcorcón, en la quarta jornada de la competició. Les santcugatenques, que estan imbatudes a casa, busquen la primera victòria a domicili de la temporada. El partit entre el Patí Hoquei Club Sant Cugat i l'Alcorcón es disputa aquest dissabte a les cinc de la tarda.

El PHCSC va demostrar en l'última jornada de l'OK Lliga disputada al pav 2 de la Rambla del Celler un nivell molt alt de joc. Les santcugatenques van superar l'Sferic Terrassa (6-1) amb cinc dianes de la jugadora vermell-i-negra Anna Espriu. El conjunt de Pep Mateo va sumar la segona victòria com a local i se situa en la 5a posició de la taula, a tres punts del líder, el Voltregà. Precisament, les osonenques van guanyar (4-0) el rival del PHCSC d'aquesta jornada, l'Alcorcón. Les madrilenyes només han sumat tres punts en els tres partits que han disputat i se situen al bell mig de la taula classificatòria. El tècnic santcugatenc, Pep Mateo, explica la gran dificultat que comporta jugar a la pista de l'Alcorcón.

Pep Mateo

És un rival difícil, és un equip molt compacte, que estarà a la part alta de la classificació. Juga a una pista complicada, amb un parquet diferent a aquest.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les de Sant Cugat cerquen materialitzar el bon moment com a locals lluny del pav 2 de la Rambla del Celler. Amb una Anna Espriu en ratxa, les de Mateo volen canviar la imatge de visitants que van oferir en el primer partit fora de casa contra l'Igualada, en què van caure per 4 gols a 1.