El Junior suma la quarta victòria consecutiva al camp del RS Tennis

Maria Romagosa ha marcat els tres gols del Junior a Santander / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 27/oct/13 per Joan Garcia

El Junior femení d'hoquei herba guanya (2-3) al camp del RS Tennis i comparteix lideratge de la Divisió d'Honor amb la Reial Societat. L'equip santcugatenc ha remuntat un 1a 0 en contra i Maria Romagosa amb tres gols s'ha convertit en la protagonista del matx.

El Junior ha donat un cop d'autoritat en derrotar el RS Tennis de Santander. El matx ha començat amb un Junior portant el pes en atac amb tres ocasions de gol. Les locals s'han defensat bé i en un contraatac han aprofitat per inaugurar el marcador. Lluny d'enfonsar-se, les blau-i-negres han fet el seu milllor joc i en un quart d'hora han marcat tres gols obra de Maria Romagosa. Amb l'1 a 3 s'arribava al descans.

A la represa, el RS Tennis ha atacat més i ha tingut bones ocasions, però la defensa del Junior ha estat sublim. Les de Santander han marcat el segon gol quan faltaven 10 minuts per acabar el matx. Les santcugatenques han aguantat el tipus i han acabat guanyant per 2 a 3. L'entrenador del Junior, Joan Vidal, destaca el bon treball defensiu del seu conjunt.