Una gran segona part del Junior masculí supera un combatiu Sardinero

Hoquei

Publicat el 27/oct/13 per Ignasi Cardó

El Junior masculí aconsegueix el segon triomf de la temporada en superar el Sardinero (3-0) en la cinquena jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. A la primera part tots dos equips han estat desencertats i només els blau-i-negres han creat alguna ocasió. Després del descans, el Junior ha saltat al camp amb més intensitat i ha resolt el partit amb els tres gols.

El Junior ha sortit disposat a encarrilar el partit i la primera ocasió ha arribat al minut 4, acte seguit, els homes de Jorge Dabanch han desaprofitat el primer dels set penals còrners per avançar-se. Al minut 13, els blau-i-negres s'han tornat a apropar amb perill i el Sardinero ha contraatacat amb la seva primera aproximació. A partir d'aquest moment, el partit s'ha adormit i cap dels dos equips ha disposat d'ocasions fins els últims instants del primer temps quan els dos conjunts han tornat a buscar porteria, però sense encert.

Després de l'empat a zero al descans, el Junior ha sortit amb més intensitat i el matx s'ha convertit en un atac constant dels blau-i-negres durant 20 minuts. El porter càntabre s'ha lluït en tres intervencions fins que en el cinquè penal còrner dels locals, Guillem Cañas ha anotat el primer gol. Amb l'1 a 0, els blau-i-negres han seguit atacant i poc després Jordi Margarit ha marcat el segon. Amb el resultat a favor, el Junior s'ha relaxat una mica i el Sardinero ha pogut escurçar el marcador, però no ha estat així i Edu Garriga ha culminat la victòria amb el 3 a 0 definitiu.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, creu que el rival ha estat fort al primer, però que en el segon s'han sabut sobreposar.

Jorge Dabanch

A la primera part ens ha costat, però en el segon temps hem aconseguit marcar la diferència que ens mereixíem.

La setmana vinent la Divisió d'Honor descansa i el Junior tornarà a jugar d'aquí dues al camp del Complutense.