El Junior femení prepara l'assalt al lideratge de la Divisió d'Honor

El Junior busca, contra el líder, el vuitè triomf de la temporada

Hoquei

Publicat el 30/nov/13 per Alex Masana

El Junior femení d'hoquei herba es disputa el lideratge de la Divisió d'Honor contra la Reial Societat, equip que empata al capdavant de la classificació amb les santcugatenques. Un triomf de les jugadores de Joan Vidal suposaria la vuitena victòria consecutiva de les blau-i-negres i deixaria l'equip líder en solitari de la lliga.

Amb la moral ben alta després de sumar la setena victòria seguida del curs, el conjunt femení del Junior visita el camp de la Real Societat, líder de la Divisió d'Honor. Precisament, la darrera victòria (3-1) del Junior va ser contra el Polo, únic equip que ha superat les basques en tota la temporada. La Reial Societat teixeix els seus triomfs amb una gran intensitat que les permet pressionar durant tot el partit, fet que destaca l'entrenador blau-i-negre, Joan Vidal. A més, Vidal creu que el partit serà molt dur i que l'experiència de l'any passat, on es van enfrontrar diverses vegades a les basques els servirà per afrontar el partit.

Joan Vidal

A priori, som dos equips que estem en dos bons moments de forma. Serà un partit molt dur, però ja tenim l'experiència de l'any passat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El matx entre les primeres i les segones classificades de la Divisió d'Honor es disputa al camp de la Reial Societat, diumenge a dos quarts d'una del migdia.