Mercè Conesa lloa els èxits del Patí Hoquei i la seva aposta solidària

Hoquei

Publicat el 4/des/13 per Joan Garcia

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha felicitat l'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat pel seu ascens a OK Lliga i el prebenjamí pel seu campionat de Barcelona destacant la feina que es fa des de la base fins als sèniors. Conesa també ha lloat la vessant solidària de l'entitat amb l'organització de la Festa-Torneig Joan Petits Nens amb càncer.

Els èxits esportius del Patí Hoquei Club Sant Cugat s'han reconegut aquest dimecres a la Sala de Plens de l'Ajuntament. El prebenjamí ha estat un dels protagonistes amb el títol del Campionat de Barcelona. Uns joves jugadors que han tingut el seu reconeixement per part de l'alcaldessa, Mercè Conesa.

L'altre conjunt, el sènior femení, amb el campionat de nacional catalana i la Copa de la Lliga també han tingut els seus minuts de glòria. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que la manera de treballar del Patí Hoquei s'identifica plenament amb la ciutat.

Mercè Conesa

És important fer un reconeixement a la vostra entitat també en la vessant solidària.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un Patí Hoquei Club Sant Cugat que continua sumant èxits esportius des de la base fins als sèniors. Aquest és l'objectiu que es marca el president del club santcugatenc, Francesc Marzá, que exerceix en el càrrec des de fa dos mesos en substitució de Miquel Soler.

Francesc Marzá

Aquest reconeixement és el treball fet des de fa molts anys. Hem de continuar per la mateixa línia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'expresident del Patí Hoquei, Miquel Soler, també ha assistit a l'acte. L'entrega d'un estic a Mercè Conesa i la tradicional foto de familia han servit per recordar aquest dia.