El Junior s'enfronta al RC Polo, actual campió, en les semifinals del català

FC Barcelona o Egara serà rival del Junior després del Polo / Font Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 13/des/13 per Alex Masana / Carme Reverte

El conjunt masculí del Junior, minvat per les baixes, encara aquest dissabte davant el RC Polo les semifinals del Campionat de Catalunya. Els santcugatencs s'enfronten al segon classificat de la Divisió d'Honor amb el repte de fer un bon paper davant el vigent campió i màxim aspirant al títol.

Repte majúscul per al Junior de Jorge Dabanch. El masculí del Junior FC té la papereta més difícil que li podia tocar en aquesta competició i en un moment en què l'equip té baixes sensibles a la medul·lar. Úrsul i Serrahima estan amb la selecció espanyola a l'Índia disputant el Mundial, i Jason i Armand també són baixa per diferents motius. Amb aquest panorama, el tècnic del Junior ha de recórrer a jugadors del segon equip i del juvenil per afrontar aquest compromís. És per això que Dabanch atorga el paper de favorit al Polo.

Jorge Dabanch

El Polo té tots els internacionals, volen guanyar el torneig i nosaltres tractarem de treure un bon resultat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La del Polo i el Junior serà la segona semifinal, abans s'hauran enfrontat Egara i FC Barcelona. El guanyador de cada partit jugarà la final, que tindrà lloc diumenge també a les instal·lacions barcelonines a partir de la una del migdia. El partit pel 3è i 4t lloc es jugarà a les 11.00 del matí.

El RC Polo és el vigent campió i també qui més vegades ha conquerit aquest trofeu, 30.