El Junior masculí finalitza el Campionat de Catalunya en tercera posició

El Junior ha finalitzat en tercera posició al Campionat de Catalunya / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 15/des/13 per Pedro Miserachs

El Junior masculí d'hoquei herba finalitza tercer en el Campionat de Catalunya que ha tingut lloc a les instal·lacions del RC Polo. Els santcugatencs han superat al FC Barcelona (6-3) en la final de consolació en una competició que ha guanyat l'Egara en superar el RC Polo a la final.

Edu Garriga en quatre ocasions, Gerard Garcia i Guillermo Barbeito han estat els golejadors d'un Junior que ha sabut competir contra el FC Barcelona i doblegar-los en un partit que ha tingut moltes alternatives en el marcador. Un gran darrer quart ha estat clau perquè els homes de Jorge Dabanch sentenciessin un partit amb molts gols.

El tècnic del Junior masculí, Jorge Dabanch, creu que la participació en aquest torneig és una gran experiència per al seu jove equip.

Jorge Dabanch

És la primera vegada que estem a la fase final d'un Campionat de Catalunya. Hem estat tercers i serveix d'experiència i per crèixer en un equip molt jove com el nostre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Ara els santcugatencs descansen de la competició d'herba fins el febrer, i disputaran el Campionat de Catalunya d'hoquei sala, tot i que faran amistosos contra equips belgues i holandesos.