El femení del Patí Hoquei espera la permanència a Ok Lliga

El masculí del Patí Hoquei vol continuar amb el bon ritme d'aquest tram inicial de temporada

Hoquei

Publicat el 31/des/13 per Joan Garcia

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí afronta el segon tram de la temporada amb la mirada posada a l'OK Lliga, Per contra l'equip femení es manté instal·lat a la zona tranquil·la de l'OK Lliga.

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha tornat a l'OK Lliga aquesta temporada i ho està fent amb pas ferm. L'equip ha patit molts canvis amb l'arribada de la davantera colombiana Carolina Escobar i les porteres Marta Nache i Cristina Elié. Unes incorporacions que han respost molt bé a l'exigent categoria. De moment l'equip ocupa la vuitena plaça amb 9 punts. L'assignatura pendent és com a visitants on el Patí Hoquei encara no ha guanyat cap matx. L'equip torna a la lliga el dissabte 11 de gener quan rebran el Traviesas, cuer de la categoria sense punts.

I del conjunt femení passem al masculí que s'ha convertit en la sorpresa de Primera Divisió. L'arribada a la banqueta de l'experimentat tècnic Lluís Galbas és un dels factors que expliquen el bon moment del conjunt vermell-i.negre. Un projecte ambició amb gent jove i jugadors experimentats com Eloy Gaspar i Ramón Gascón. Els santcugatencs ocupen la segona plaça amb uns números d'ascens. 7 victòries i dues úniques derrotes. Tot i les xifres, el Patí Hoquei haurà de lluitar de valent contra l'Alcoi, el Mataró i el Manlleu per les tres places que donen dret a pujar de categoria.

Els santcugatencs patiran en aquest segon tram de temporada una baixa important la del jugador Marco Aguarón, un dels jugadors més determinants de l'atac vermell-i-negre. Aguarón marxa a l'estranger per estudis.

El Patí Hoquei torna a la competició el 12 de gener quan visita l'Arenys de Munt, rival de la part baixa. Un conjunt, el vermell-i-negre, que vol donar el salt definitiu a l'elit de l'hoquei patins estatal.